Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح پویش «سایه خوش» برای کمک به هم‌وطنان آسیب‌دیده از زلزله استان هرمزگان، گفت: تاکنون حدود یک میلیارد ریال کمک‌های مردمی در استان اصفهان جمع‌آوری شده است.

امید رحمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، ضمن همدردی با حادثه دیدگان‌زلزله هرمزگان، اظهار کرد: ساعاتی پس از وقوع زلزله هرمزگان اداره مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان اصفهان اقدام به تشکیل تیم جلب و جذب مشارکت‌های مردمی کرد و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی به مردم استان اصفهان اعلام شد که کمک‌های مردمی خود را به‌حساب مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان اصفهان واریز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌های کمک به مردم زلزله‌زده هرمزگان

وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی استان اصفهان به مردم زلزله‌زده هرمزگان در قالب طرح پویش «سایه خوش» انجام می‌شود، افزود: مردم نیکوکار استان اصفهان کمک‌های مردمی خود را می‌توانند از چند طریق به دست مردم زلزله‌زده استان هرمزگان برسانند روش اول شماره‌گیری ۱۲۵۸۸-۳۶۴-۰۳۱ است.

معاون امور مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان اصفهان ادامه داد: روش دوم واریز کمک‌های نقدی به شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۸۲۰۹۲۳۸۳ است و روش دیگر اجرای کد دستوری #۲۰۰۲*۶۶۵۵* است که تاکنون حدود یک میلیارد ریال کمک‌های مردمی جذب شده و تا پایان هفته جاری به‌صورت اقلام موردنیاز اعلام شده به استان هرمزگان ارسال می‌گردد.

وی اضافه کرد: اداره کل بهزیستی استان اصفهان در تمام حوادث غیرمترقبه ازجمله زلزله کرمانشاه، سی‌سخت، سیستان و بلوچستان و سیل در لرستان، ایلام و کرمان در یاری‌رسانی پیشتاز امدادرسانی بوده است.

کد خبر 585951

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زلزله هرمزگان اداره کل بهزیستی استان اصفهان مشارکت مردمی جمع آوری کمک های مردمی خسارات زلزله هرمزگان زلزله هرمزگان به روایت تصویر جمع آوری کمک های مردمی به زلزله هرمزگان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مشارکت های مردمی بهزیستی استان اصفهان کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • دیدار مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مردم هرمزگان
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد